Power rengers si rechini

  1. Jocuri online»
  2. Jocuri cu rechini»

Jocuri similare

Rata: 4.15/ (13 voturi) (Voteaza)

Game loading ...

Jocuri similare

Power rengers si rechini - Descriere

Joaca - Power rengers si rechini
Power Rangers si Rechinii este un joc de indemanare 3D recent adaugat oe site in 2915 in care va trebui sa il ajuti pe rangerul rosu sa se apere de atacul rechinilor ucigasi ce vin spre el in valuri. Desi pare usor nu este chiar asa veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a ucide toti rechinii care te vor ataca. Dupa ce omorati mai multi rechini se va incarca o bara in partea stanga a ecranului, jos.
Cand acea bara este plina veti putea da un atac special cu tasta x, care va distruge toti rechini de pe ecran. Pe masura cetreceti la nivele superioareatacul rechinilor va fi tot mai sustinut.
Daca rechini ucigasi ajung la tine vei pierde din viata si trebuie sa reiei jocul si nu este usor sa reincepi de la nivelul zero.Jocurile noastre online aduc un plus de adrenalina celor pasionati de jocurile online de tip flash. Site-ul nostru va duce constant cele mai frumoase jocuri online pentru toate gusturile, joculete haioase care iti vor pune mintea la contributie si vor face ca timpul petrecut online sa fie cat mai placut. Daca te pasioneaza acest sport nu rata jocurile noi din toate categoriile listate pe site. cu siguranta distractia fa fi garantata si nu vei regreta alegerea facuta intrucat avem o sumedenie de jocuri gratis impartite in multe categorii care cu siguranta te vor distra. Jocurile noastre sunt atent selectionate din mediul online. Regasesti o sumedienie de jocuri de Friv, Kizi Miniclip si multe altele. Asadar alege jocurile online pe care vrei sa le joci si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Zi de zi avem jocuri noi asdar te asteptam sa ne vitezi pentru a nu rata noutatile jocurile care te intereseaza. Spor la joc

Power rengers si rechini - instructiunii

Cu ajutorul sagetilor va trebui sa va pozitionati in dreptul rechinilor iar cu tasta z va trebui sa trageti in ei.
Page generated in 0.0291 seconds.