Ai grija de iepure

  1. Jocuri online»
  2. Jocuri Friv»

Jocuri similare

Rata: 3.00/ (3 voturi) (Voteaza)

Cum se joaca
Game loading ...

Jocuri similare

Cum se joaca

Ai grija de iepure - Descriere

Joaca - Ai grija de iepure
Ai grija de iepure este un joculet online aparut in categoria Jocuri cu animale. trebuie sa termini cu bine toate provocarile jocului. Trebuie sa spalati iepurasul la inceput deoarece este foarte murdar. Pentru ca iepurasul sa fie cat mai frumos puteti sa il imbracati la finalul acestui joc Friv cu iepuri.
Categoria de jocuri online  jocurilor cu animale sunt foarte indragite copii. In Ai grija de iepure  trebuie sa urmezi instructiounile de joc pentru a termina toate provocarile acestui nou joc.Jocurile noastre online aduc un plus de adrenalina celor pasionati de jocurile online de tip flash. Site-ul nostru va duce constant cele mai frumoase jocuri online pentru toate gusturile, joculete haioase care iti vor pune mintea la contributie si vor face ca timpul petrecut online sa fie cat mai placut. Daca te pasioneaza acest sport nu rata jocurile noi din toate categoriile listate pe site. cu siguranta distractia fa fi garantata si nu vei regreta alegerea facuta intrucat avem o sumedenie de jocuri gratis impartite in multe categorii care cu siguranta te vor distra. Jocurile noastre sunt atent selectionate din mediul online. Regasesti o sumedienie de jocuri de Friv, Kizi Miniclip si multe altele. Asadar alege jocurile online pe care vrei sa le joci si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Zi de zi avem jocuri noi asdar te asteptam sa ne vitezi pentru a nu rata noutatile jocurile care te intereseaza. Spor la joc

Ai grija de iepure - instructiunii

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Ai grija de iepure. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri Friv pentru copii.
Page generated in 0.6003 seconds.