1. Jocuri Hepy online»
 2. Jocuri cu tancuri»
 3. Aventura tancului iarna

Rata: 3.08/ (12 voturi) (Voteaza)

Cum se joaca
Game loading ...

Cum se joaca

 • Aventura tancului iarna
  Aventura tancului iarna
 • Teroarea tancului
  Teroarea tancului
 • Batalia tancurilor 3D
  Batalia tancurilor 3D
 • Batalia tancurilor
  Batalia tancurilor
 • Tancuri in orasul cu zombie
  Tancuri in orasul cu zombie
 • Ballistica lupta tancurilor
  Ballistica lupta tancurilor
 • Parcari de tancuri 3d
  Parcari de tancuri 3d
 • Atacul cu tancuri extraterestre
  Atacul cu tancuri extraterestre
 • Tank world domination
  Tank world domination
 • Dominarea zombie
  Dominarea zombie
 • Tanx
  Tanx
 • Batalia tancurilor
  Batalia tancurilor

Aventura tancului iarna - Descriere

Joaca - Aventura tancului iarna
Aventura tancului iarna este un joc online foarte frumos de la kizi care este foarte distractiv. In acest joc trebuie sa termini cu bine toate cerintele jocului pentru ca intra in topul celor mai buni jucatori si a deveni un as al acestora. Categoria jocurilor Friv sunt foarte apreciate copii si tineri si de aceea am adaugat si acest nou joc Aventura tancului iarna  aici pe siteul nostru de jocuri online.Jocurile noastre online aduc un plus de adrenalina celor pasionati de jocurile online de tip flash. Site-ul nostru va duce constant cele mai frumoase jocuri online pentru toate gusturile, joculete haioase care iti vor pune mintea la contributie si vor face ca timpul petrecut online sa fie cat mai placut. Daca te pasioneaza acest sport nu rata jocurile noi din toate categoriile listate pe site. cu siguranta distractia fa fi garantata si nu vei regreta alegerea facuta intrucat avem o sumedenie de jocuri gratis impartite in multe categorii care cu siguranta te vor distra. Jocurile noastre sunt atent selectionate din mediul online. Regasesti o sumedienie de jocuri de Friv, Kizi Miniclip si multe altele. Asadar alege jocurile online pe care vrei sa le joci si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Zi de zi avem jocuri noi asdar te asteptam sa ne vitezi pentru a nu rata noutatile jocurile care te intereseaza. Spor la joc

Aventura tancului iarna - instructiunii

Pe langa instructiunile de mai sus trebuie sa urmaresti cu atentie si instructiunile primite in cadrul jocului pentru ca de cele mai multe ori ele te ajuta sa termini cu bine fiecare nivel al jocului Aventura tancului iarna. Daca ti-a placut jocul online atunci te invitam sa joci si alte jocuri din categoria de Jocuri cu tancuri pentru copii.

Jocul face parte din categoria Jocuri cu tancuri. Daca vrei sa joci si alte jocuri online similare cu acesta atunci iti recomandam categoria de jocuri - Jocuri cu tancuri. Jocurile noastre online pot fi jucate fara sa le downloadezi direct pe calculator. Daca ti-a placut jocul nu uita sa-l votezi pentru a intra in topul celor mai bune jocuri online. Jocurile tale preferate le gasesti numai pe hepy.ro cel mai frumos portal de jocuri online pentru copii.
Page generated in 0.0282 seconds.